Ενεργειακά Τζάκια - Συστήματα Θέρμανσης

 
Ενεργειακά Τζάκια
'Αρθρα

Ενεργειακά Τζάκια Ιταλίας

Ενεργειακά Τζάκια Γαλλίας

Ενεργειακά Τζάκια Ισπανίας

Ενεργειακά Τζάκια Ελληνικής Κατασκευής

Ενεργειακά Τζάκια Βελγίου Ξύλου - Αερίου


Σόμπες Pellet και Λέβητες Ιταλίας
 

Δείτε την μετατροπή χτιστού τζακιού σε ενεργειακό

Στο καταστημά μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις σε Ενεργειακά Τζάκια, θερμοδυναμικά ή αερόθερμα. Οικολογικά Τζάκια με βιοαιθανόλη. Τζάκια χωρίς καπνοδόχο. Υψηλής τεχνολογίας & αισθητικής. Θερμάστρες - σόμπες, κουζίνες ξύλου - στόφες, ένθετες εστίες για υπάρχοντα τζάκια, εγκαταστάσεις και επενδύσεις τζακιών, εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης με ξύλα, pellet, βιομάζα ή βιοαιθανόλη και άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Λίγα λόγια για την εταιρία Supra

SUPRA-Ιστορικό της εταιρείας
1878 ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SUPRA
Υπό την ονομασία BFO, «Blum Freres Obernai», η οικογενειακή αυτή επιχείρηση εμπόρων-σιδηρουργών ανέπτυξε σταδιακά έναν νέο επαγγελματικό κλάδο: τη βιοτεχνική παραγωγή θερμαστρών με εξοπλισμό μαγειρικής (μασινών). SUPRA
1974 ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ SUPRA
Η εταιρεία γίνεται γνωστή ως εφευρέτρια του τζακιού κλειστής εστίας.
1979 ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΞΥΛΟΥ SUPRA
Η δεύτερη πετρελαϊκή κρίση ωθεί την κοινωνία σε καινοτομίες. Η ιδέα της μετατροπής μια θερμάστρας μαζούτ σε θερμάστρα ξύλου παίρνει σάρκα και οστά μέσα σε μόλις 4 μήνες.
1986 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Η εταιρεία SUPRA εισέρχεται στο χρηματιστήριο.
 

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ SUPRA

Η πολύχρονη πείρα της SUPRA, ωστόσο, δεν μπορεί να αποτελεί λόγο εφησυχασμού.
Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας βελτιώνει διαρκώς τις συσκευές μας καθιστώντας τις SUPRA πιο αξιόπιστες και αποδοτικές.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ SUPRA

Με γνώμονα την κατασκευή αξιόπιστων συσκευών που αντιστέκονται στον χρόνο μεριμνούμε ιδιαίτερα για τη διενέργεια εξαιρετικά αυστηρών δοκιμών απόδοσης και αντοχής σε καθένα από τα μοντέλα μας. Οι δοκιμές αυτές πλαισιώνονται από αυστηρό πρωτόκολλο που απαιτεί τον έλεγχο των θερμαστρών ή των εστιών υπό ακραίες συνθήκες λειτουργίας.

ΟΛΟΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ SUPRA

Οι σχεδιαστές, τα μέλη μια ολοκληρωμένης ομάδας μελέτης, της SUPRA, οι υπεύθυνοι έργων και οι υπεύθυνοι ντιζάιν συμμετέχουν στη σχεδίαση των νέων προϊόντων μας. Οι καινοτομίες μας λαμβάνουν υπόψη τόσο τους περιορισμούς που επιβάλλουν τα πρόσφατα ισχύοντα πρότυπα όσο και την παράδοση της εταιρείας SUPRA με στόχο πάντα την παραγωγή συσκευών πιο αποδοτικών και πιο φιλικών προς το περιβάλλον.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η κύρια μονάδα παραγωγής της SUPRA στο Obernai καλύπτει όλα τα στάδια κατασκευής των προϊόντων μας. Αυτό είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα της SUPRA: κάθε συσκευή καύσης ξύλου κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από μια και μόνο εξειδικευμένη επιχείρηση, γεγονός που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που χαρακτηρίζονται από μεράκι, αξιοπιστία και ποιότητα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΝΧΟΓΝΩΣΙΑ

Η μονάδα SUPRA στο Obernai διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που διαρκώς ανανεώνεται. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιεί τα μηχανήματα αυτά με τρόπο που διασφαλίζει ευελιξία κατά την παραγωγή, ανανεώνοντας διαρκώς την τεχνογνωσία της SUPRA SA και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και στην ποιότητα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ «FLAMME VERTE» ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ SUPRA

Από τη 1η Ιανουαρίου 2010, ο οργανισμός πιστοποίησης Flamme Verte, με τη συνδρομή της ADEME, εισήγαγε νέα σήμανση για την πιστοποίηση συσκευών με βέλτιστες αποδόσεις και την προστασία του περιβάλλοντος.
Έτσι σε κάθε συσκευή απονέμονται πλέον 1 έως 5 αστέρια βάσει των ακόλουθων κριτηρίων: ενεργειακή απόδοση, εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και εκπομπές μικροσωματιδίων.
Από την 1 Ιανουαρίου 2012, μόνον οι συσκευές 4 και 5 αστέρων μπορούν να φέρουν την προδιαγραφή «Flamme Verte», η οποία διασφαλίζει ότι οι συγκεκριμένες συσκευές συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Όλες οι ξυλόσομπες και οι εστίες SUPRA φέρουν σήμανση 4 ή 5 αστέρων.

ΣΤΕΓΑΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Η SUPRA SA δημιούργησε μια σειρά συσκευών υψηλής απόδοσης οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κατοικιών που έχουν σχεδιαστεί με ικανοποιητική μόνωνση. Οι συσκευές αυτές είναι στεγανές και διαθέτουν έξοδο σύνδεσης παροχής εξωτερικού αέρα. Έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να καλύπτουν τις ανάγκες ισχύος των νέων αυτών κατασκευών οι οποίες διαθέτουν εξαιρετικά καλή μόνωση.

ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ΕΤΩΝ

Τώρα πια δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την θέρμανσή σας!
Στη SUPRA οι ξυλόσομπες, τα έτοιμα τζάκια και οι εστίες έχουν εγγύηση 5 ετών! Και για να είστε απολύτως ήρεμοι, οι σχάρες καύσης από χυτοσίδηρο, οι ανακλαστήρες, τα ηλεκτρολογικά συστήματα, οι πλάτες και τα πλαϊνά από χυτοσίδηρο καθώς και τα διακοσμητικά στοιχεία από πυρότουβλο έχουν εγγύηση 1 έτους. Εξαιρούνται από την εγγύηση οι συνδέσεις, οι διακοσμητικές επενδύσεις. Το τζάμι και σε περίπτωση υπερβολικού ελκυσμού, οι πλάτες και τα πλαϊνά από χυτοσίδηρο.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NF: ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Το σήμα NF διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των συσκευών SUPRA. Εγγυάται επίσης τη συμμόρφωση του προϊόντος προς τα ισχύοντα πρότυπα. Βάσει συστηματικού ελέγχου, τα προϊόντα SUPRA που φέρουν σήμανση NF αποτελούν για εσάς τη βέλτιστη εγγύηση σταθερής ποιότητας.

ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Οι συσκευές καύσης ξύλου SUPRA σχεδιάζονται, δοκιμάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ 13240 (ξυλόσομπες και έτοιμα τζάκια) και ΕΝ 13229 (εστίες). Ικανοποιούν τις απαιτήσεις της οδηγίας περί προϊόντων δομικών κατασκευών σύμφωνα με την ισχύουσα ρύθμιση για τη σήμανση (οδηγία89/106/ΕΟΚ).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ SUPRA
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Χάρη στην ήπια και σταθερή ισχύ θέρμανσης των εστιών τους , μπορείτε να επωφελείστε από τις επιδόσεις των τζακιών SUPRA με απόλυτη ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται προς τα ήδη ισχύοντα πρότυπα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ/ΤΙΜΗΣ

Κάθε τζάκι SUPRA διατίθεται με βασική εστία υψηλών επιδόσεων που προσφέρει τη βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σχεδιασμένα από πραγματικούς ειδικούς συνδυάζουν άψογα την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ – SUPRA
ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΘΕΤΩΝ ΤΗΣ SUPRA
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΗΣ

Η SUPRA ανέπτυξε την τεχνολογία της «θερμής καύσης σε θερμοκρασία +150C». Βασίζεται στην αρχή της «συγκέντρωσης θερμότητας» στην εστία χάρη στον μεμονωμένο ανακλαστήρα καπναερίων. Η θερμοκρασία του θαλάμου καύσης μπορεί να αυξηθεί έτσι κατά 150C περισσότερο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα καύσης.
Η εκπομπή θερμότητας από το τζάμι ενισχύεται με την ταχύτερη και σταθερότερη αποκατάσταση της θερμότητας.
>Η καύση είναι πλήρης και με καθαρά καπναέρια (χαμηλές εκπομπές), η δε απόδοση της συσκευής είναι μεγαλύτερη.
> Η διατήρηση της εστίας απλοποιείται χάρη στη μείωση της στάχτης, ενώ η κάπνα και οι οσμές που αποτελούν συμπτώματα «ψυχρής καύσης» απορροφώνται.
> Το τζάμι παραμένει καθαρό για περισσότερο χρόνο: το αποτέλεσμα της «πυρόλυσης» (αυτοκαθαρισμός της κάπνας σε θερμοκρασία άνω των 500C στην εσωτερική όψη του τζαμιού) συνδυάζεται με το σύστημα αυτοκαθαριζόμενου τζαμιού.

Η ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Η SUPRA διατήρησε το σύστημα συγχρονισμένης ανύψωσης διπλής αλυσίδας για τις εστίες της με χωνευτές πόρτες. Η κίνηση της πόρτας παραμένει έτσι αθόρυβη και ανεμπόδιστη με το πέρασμα του χρόνου. Η διαδρομή της πόρτας έχει μελετηθεί ώστε να αποφεύγεται η τριβή των συνδέσεων πάνω στο σταθερό πλαίσιο. Κατά την κίνηση, η πόρτα απομακρύνεται αυτόματα και επανέρχεται στηριζόμενη επάνω και κάτω ώστε να διασφαλίζεται η στεγανότητα.


 

Λίγα λόγια για εμάς

Εταιρία ΘΕΡΜΟΧΩΡΟΣ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών από το 1987 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένοκαι έμπειρο προσωπικό της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της με Ελληνικούς και Ξένους Οίκους. Και φυσικά όλοι εσείς που στη πολυετή πορεία μας, μας εμπιστευτήκατε και μας καταξιώσατε στην αγορά.Η ποιότητα κατασκευής και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής σας εγγυώνται Αισθητικά όμορφους, ξέγνοιαστους ,ζεστούς και πάνω απ’όλα οικονομικούς χειμώνες.Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου ώστε να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.
© Copyright 2013 Thermochoros.gr All Rights Reserved
Αχαρνές Αττικής | Τ. 2114017930 Κ. 6932484413 email: info@thermochoros.gr
Web Design by Sectiongraphix | Hosting - Support : ISIS PC E-base.gr | Ενεργειακα Τζακια, κασετα για τζακι