Ενεργειακά Τζάκια - Συστήματα Θέρμανσης

 
Ενεργειακά Τζάκια
'Αρθρα

Ενεργειακά Τζάκια Ιταλίας

Ενεργειακά Τζάκια Γαλλίας

Ενεργειακά Τζάκια Ισπανίας

Ενεργειακά Τζάκια Ελληνικής Κατασκευής

Ενεργειακά Τζάκια Βελγίου Ξύλου - Αερίου


Σόμπες Pellet και Λέβητες Ιταλίας
 

Δείτε την μετατροπή χτιστού τζακιού σε ενεργειακό

Στο καταστημά μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις σε Ενεργειακά Τζάκια, θερμοδυναμικά ή αερόθερμα. Οικολογικά Τζάκια με βιοαιθανόλη. Τζάκια χωρίς καπνοδόχο. Υψηλής τεχνολογίας & αισθητικής. Θερμάστρες - σόμπες, κουζίνες ξύλου - στόφες, ένθετες εστίες για υπάρχοντα τζάκια, εγκαταστάσεις και επενδύσεις τζακιών, εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης με ξύλα, pellet, βιομάζα ή βιοαιθανόλη και άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Φροντίδα - Συντήρηση

Το τζάκι για να είναι λειτουργικό, και για να αντέξει στην πάροδο του χρόνου, χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό. Με την χρήση του τζακιού και την καύση του ξύλου, καπνός και άλλα υπολείμματα της καύσης προσκολλούνται στα τοιχώματα της καμινάδας. Αυτά τα υλικά εμποδίζουν την σωστή λειτουργία του τζακιού και επειδή είναι πολύ εύφλεκτα υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης της καμινάδας.  Το έμπειρο και εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσωπικό μας αναλαμβάνει πλήρως την φροντίδα του τζακιού σας.

Η καμινάδα του τζακιού χρειάζεται φροντίδα και καθάρισμα κάθε χρόνο ή κάθε 6 τόνους ξύλα διότι:

Κάθε φορά που ανάβετε το τζάκι, στο θόλο του και στα τοιχώματα της καμινάδας, συγκεντρώνεται καπνιά και πίσσα (παράγωγα της καύσης των ξύλων).

Η συσσώρευση αυτή, σταδιακά, μικραίνει την διατομή της καμινάδας εμποδίζοντας την ελεύθερη ροή του καπνού. Έτσι το τζάκι αρχίζει: να μην τραβάει όπως πριν, να μυρίζει και κάποιες φορές να καπνίζει.

Η συγκέντρωση πίσσας και καπνιάς στην καμινάδα, είναι συνθέσεις πολύ εύφλεκτες.

Η ανάφλεξή τους από τις φλόγες των ξύλων που καίγονται στο τζάκι είναι θέμα χρόνου.

Η φωτιά στην καμινάδα προκαλεί: φθορές, μικρές ή μεγάλες, στα υλικά της  και καμιά φορά την ολική καταστροφή της, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο επέκτασης της φωτιάς και στο υπόλοιπο σπίτι.

Ο ετήσιος καθαρισμός της καμινάδας του τζακιού στο τέλος κάθε σεζόν τη περίοδο του χειμώνα,  είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας για το τζάκι σας.

Λίγα λόγια για εμάς

Εταιρία ΘΕΡΜΟΧΩΡΟΣ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών από το 1987 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένοκαι έμπειρο προσωπικό της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της με Ελληνικούς και Ξένους Οίκους. Και φυσικά όλοι εσείς που στη πολυετή πορεία μας, μας εμπιστευτήκατε και μας καταξιώσατε στην αγορά.Η ποιότητα κατασκευής και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής σας εγγυώνται Αισθητικά όμορφους, ξέγνοιαστους ,ζεστούς και πάνω απ’όλα οικονομικούς χειμώνες.Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου ώστε να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.
© Copyright 2013 Thermochoros.gr All Rights Reserved
Αχαρνές Αττικής | Τ. 2114017930 Κ. 6932484413 email: info@thermochoros.gr
Web Design by Sectiongraphix | Hosting - Support : ISIS PC E-base.gr | Ενεργειακα Τζακια, κασετα για τζακι