Ενεργειακά Τζάκια - Συστήματα Θέρμανσης

 
Ενεργειακά Τζάκια
'Αρθρα

Ενεργειακά Τζάκια Ιταλίας

Ενεργειακά Τζάκια Γαλλίας

Ενεργειακά Τζάκια Ισπανίας

Ενεργειακά Τζάκια Ελληνικής Κατασκευής

Ενεργειακά Τζάκια Βελγίου Ξύλου - Αερίου


Σόμπες Pellet και Λέβητες Ιταλίας
 

Δείτε την μετατροπή χτιστού τζακιού σε ενεργειακό

Στο καταστημά μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις σε Ενεργειακά Τζάκια, θερμοδυναμικά ή αερόθερμα. Οικολογικά Τζάκια με βιοαιθανόλη. Τζάκια χωρίς καπνοδόχο. Υψηλής τεχνολογίας & αισθητικής. Θερμάστρες - σόμπες, κουζίνες ξύλου - στόφες, ένθετες εστίες για υπάρχοντα τζάκια, εγκαταστάσεις και επενδύσεις τζακιών, εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης με ξύλα, pellet, βιομάζα ή βιοαιθανόλη και άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Υπηρεσίες

Ο Θερμοχώρος είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει στους πελάτες της (ιδιώτες, μηχανικούς, κατασκευαστές, διακοσμητές) ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Μελέτη χώρου για την καλύτερη τοποθέτηση, η οποία ταυτόχρονα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργεία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.Περιλαμβάνει ανασκόπηση των Αρχιτεκτονικών Σχεδίων ή και επίσκεψη στο χώρο, καταγραφή κάτοψης και φωτογράφιση του χώρου.

Ενημέρωση σχετικά με τους φυσικούς νόμους που διέπουν τη λειτουργία του τζακιού, το υλικό κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου τύπου τζακιού μέσα απο μια τεράστια ποικιλία εστιών παντός τύπου.

Παρουσίαση εναλλακτικών διακοσμητικών λύσεων που καλύπτουν όλα τα στυλ (κλασσικό, μοντέρνο, ρουστίκ, εποχής) για να διαμορφώσετε τη διακόσμηση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και στη δική σας αισθητική.Τα υλικά διακόσμησης (επεξεργάσιμη πέτρα, μάρμαρο, γρανίτης και ξύλο)είναι εγγυημένης προέλευσης επεξεργασμένα απο τη Θερμοχώρος.

Έγκαιρη και εγγυημένη τοποθέτηση που εγγυάται σωστή λειτουργία.

Εκπαίδευση και οδηγίες χρήσης σωστής λειτουργίας.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (υπηρεσίες συντήρησης).

Εγγύηση αντοχής εστίας.

Εγγύηση σωστής εγκατάστασης και καλής λειτουργίας.

Λίγα λόγια για εμάς

Εταιρία ΘΕΡΜΟΧΩΡΟΣ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών από το 1987 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένοκαι έμπειρο προσωπικό της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της με Ελληνικούς και Ξένους Οίκους. Και φυσικά όλοι εσείς που στη πολυετή πορεία μας, μας εμπιστευτήκατε και μας καταξιώσατε στην αγορά.Η ποιότητα κατασκευής και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής σας εγγυώνται Αισθητικά όμορφους, ξέγνοιαστους ,ζεστούς και πάνω απ’όλα οικονομικούς χειμώνες.Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου ώστε να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.
© Copyright 2013 Thermochoros.gr All Rights Reserved
Αχαρνές Αττικής | Τ. 2114017930 Κ. 6932484413 email: info@thermochoros.gr
Web Design by Sectiongraphix | Hosting - Support : ISIS PC E-base.gr | Ενεργειακα Τζακια, κασετα για τζακι