Ενεργειακά Τζάκια - Συστήματα Θέρμανσης

 
Ενεργειακά Τζάκια
'Αρθρα

Ενεργειακά Τζάκια Ιταλίας

Ενεργειακά Τζάκια Γαλλίας

Ενεργειακά Τζάκια Ισπανίας

Ενεργειακά Τζάκια Ελληνικής Κατασκευής

Ενεργειακά Τζάκια Βελγίου Ξύλου - Αερίου


Σόμπες Pellet και Λέβητες Ιταλίας
 

Δείτε την μετατροπή χτιστού τζακιού σε ενεργειακό

Στο καταστημά μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις σε Ενεργειακά Τζάκια, θερμοδυναμικά ή αερόθερμα. Οικολογικά Τζάκια με βιοαιθανόλη. Τζάκια χωρίς καπνοδόχο. Υψηλής τεχνολογίας & αισθητικής. Θερμάστρες - σόμπες, κουζίνες ξύλου - στόφες, ένθετες εστίες για υπάρχοντα τζάκια, εγκαταστάσεις και επενδύσεις τζακιών, εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης με ξύλα, pellet, βιομάζα ή βιοαιθανόλη και άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Τί είναι ο βερμικουλίτης

Ο βερμικουλίτης ανήκει σε μια ομάδα ορυκτών από ανόργανα συστατικά τα οποία είναι αλουμίνιο, σίδηρο, πυριτικά άλατα και μ αγνήσιο. Από το 1940 και μετά χρησιμοποιείται έντονα στη βιομηχανία σε διάφορες χρήσεις. Ο διογκωμένος βερνικουλίτης λόγω των εξαιρετικών μονωτικών ικανοτήτων του, είναι το πλέον κατάλληλο υλικό για τη μόνωση στο χώρο καύσης των τζακιών, φούρνων και λεβήτων. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το μικρό του βάρος, η ποικιλία σε σχήματα, πάχος και πυκνότητα, η εύκολη χρήση του, η ανθεκτικότητά του, η τέλεια θερμική του μόνωση και η υψηλή μηχανική αντοχή του.

Λόγω της θερμικής του μόνωσης χρησιμοποιείται από όλες σχεδό τις ευρωπαϊκές χώρες στις ενεργειακές εστίες. Συγκρατεί τη θερμότητα που αναπτύσσει το τζάκι στο κέντρο του χώρου καύσης και ανεβάζει σταδιακά θερμοκρασία, την οποία και διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού σβήσει το τζάκι. Η βελτιωμένη θερμική του ικανότητα και η απόδοση της μεγάλης θερμοκρασίας που αναπτύσσει έχει ως αποτέλεσμα την καθαρότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον καύση των αερίων και καυσαερίων του τζακιού. Με την καθαρότερη καύση επιτυγχάνεται επίσης η άριστη χρησιμοποιήση των καυσόξυλων, με αποτέλεσμα τη μέγιστη δυνατή οικονομία στα ξύλα.

Ο βερμικουλίτης είναι ένα υλικό που διατηρεί το μπεζ του χρώμα και δεν μαυρίζει από τις καύσεις του τζακιού, καθώς πραγματοποιεί μόνο του πυρόλυση. Δεν περιέχει κεραμικές ίνες, αμίαντο, είναι μη ερεθιστικό και άοσμο και επομένω απόλυτα ασφαλές τόσο για την υγεία του καταναλωτή όσο και για το προσωπικό που το χειρίζεται. Είναι προϊόν που εισάγεται από την Δανία, από την εταιρία SKAMOL A/S και πιστοποιημένο με ΕΝ ISO 9001. Σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάζεται από το Εθνικό Ίδρυμα Εργασιακής Ιατρικής της Δανίας (ΑΜΙ) για να πιστοποιείται συνεχώς η ασφάλεια του προϊόντος και η μη ύπαρξη αμιάντου.

Λίγα λόγια για εμάς

Εταιρία ΘΕΡΜΟΧΩΡΟΣ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών από το 1987 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένοκαι έμπειρο προσωπικό της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της με Ελληνικούς και Ξένους Οίκους. Και φυσικά όλοι εσείς που στη πολυετή πορεία μας, μας εμπιστευτήκατε και μας καταξιώσατε στην αγορά.Η ποιότητα κατασκευής και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής σας εγγυώνται Αισθητικά όμορφους, ξέγνοιαστους ,ζεστούς και πάνω απ’όλα οικονομικούς χειμώνες.Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου ώστε να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.
© Copyright 2013 Thermochoros.gr All Rights Reserved
Αχαρνές Αττικής | Τ. 2114017930 Κ. 6932484413 email: info@thermochoros.gr
Web Design by Sectiongraphix | Hosting - Support : ISIS PC E-base.gr | Ενεργειακα Τζακια, κασετα για τζακι